4,7 | Reviews ›

Over ons

Inspiratie, idee, ontwerp en op reis

U heeft wellicht al inspiratie opgedaan op onze website. Met uw wensen en ideeën als uitgangspunt gaan onze reisspecialisten voor u aan de slag met het samenstellen van een reis, die helemaal voldoet aan uw eisen.

Tijdens een eerste gesprek over de telefoon of bij ons op kantoor in Heerlen, doet u inspiratie op en maakt u uw wensen kenbaar aan een van onze reisspecialisten. Deze specialist gaat vervolgens voor u aan de slag met het uitwerken van uw unieke maatwerk reis, tot in de kleintse details. Zodra de reis is samengesteld zullen we u een uitgewerkt voorstel doen toekomen of nodigen wij u uit om het voorstel bij ons op kantoor samen met uw reisspecialist door te nemen. We kunnen het voorstel verder aanpassen en, daar waar nodig, de puntjes op de i zetten.

Van voorbereiding tot uitvoeren en na terugkomst, het team van specialisten van Crombag Reizen helpt u maar al te graag.

Bij Crombag Reizen, dat onderdeel is van Reisburo Crombag, nemen wij uw zorgen weg, van deur tot deur en van vertrek tot terugkomst. Van taxi service naar de luchthaven, tot restaurant reserveringen of groepsdiners en nog veel meer, wij organiseren het graag voor u. Wij werken wereldwijd enkel met vertrouwde partners, alleen zo kunnen we instaan voor de hoogste kwaliteit.

Crombag Reizen is een modern reisbedrijf met bijna 50 jaar ervaring, gevestigd aan de Akerstraat 26 te Heerlen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en service voor onze klanten en met een gedreven team van ervaren specialisten, zijn wij dan ook een begrip in Parkstad Limburg.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) en het Calamiteitenfonds. Hiermee verzekerd u zich ervan dat u op reis gaat met een betrouwbare partner.

Het team van Crombag Reizen staat voor u klaar.