4,7 | Reviews ›

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft een enorme variëteit aan kleuren, culturen en tradities. De veelzijdige ervaringen en landschappen maken iedere reis uniek. Kaapstad, de moederstad van Zuid-Afrika, is een bruisende stad vol historische gebouwen. Johannesburg, ook wel de stad van het goud, is het culturele centrum van Zuid-Afrika. In Mpumalanga en Limpopo ligt het Kruger National Park.

Tijdens een indrukwekkende safari kunt u hier de Big Five, giraffen, zebra’s, cheeta’s, en wilde vogels spotten. Zuid-Afrika is dus een land vol wonderen en buitengewone herinneringen.

Crombag Reizen helpt bij het samenstellen van de perfecte reis.

‹ Liever een andere bestemming?


Contactgegevens

Uw reisvoorkeuren
Wat is uw reisgezelschap?*

Uw bereikbaarheid

Om die unieke reis te kunnen samenstellen die precies aansluit aan uw wensen zal een van onze reisspecialisten contact met u opnemen om kort uw persoonlijke voorkeuren te bespreken. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag met het ontwerpen van uw perfecte reis en ontvangt u van ons een uitgewerkt persoonlijk reisvoorstel. Indien u dat wenst bespreken we het voorstel en passen wij het aan daar waar nodig. Zo creëren wij samen met u uw unieke reis.

Hieronder kunt u aangeven rond welk tijdstip u het best bereikbaar bent.

Tussen uur en uur.

Uw bereikbaarheid