4,7 | Reviews ›

Dag 9: Ubud, het cultureel centrum van Bali

Na een ontspannen ontbijt, bezoekt u de kleurrijke en traditionele markt van Ubud.

Bezichtig daarna het Paleis van de Prinsen van Ubud, Puri Agung. In het midden van de Puri Agung vindt u een prachtige, kunstmatig geïntegreerde lotusvijver. Deze vijver omsluit het eetgedeelte van de prinselijke familie van Bali, die vandaag de dag nog steeds in een deel van het tempelcomlex wonen.  
Een ander deel, ook wel Bencingah genoemd, is de locatie van veel traditionele festiviteiten die ook door toeristen bezocht kunnen worden. 

Na een bezoek aan het Prince's Palace, heeft u de mogelijkheid om een uur door Ubud te wandelen, waar u onder anderen Goa Gajah, ook wel Elephant Cave genoemd, kunt bezoeken. 

Daarna gaat u naar het zuiden van het eiland, waar u de Ulu Watu-tempel bezoekt, die op het meest zuidelijke schiereiland van Bali ligt. Hier kunt u genieten van een unieke zonsondergang en deelnemen aan het spektakel van kecak en vuur dansen.

Voor een goed einde van de dag, maakt u een korte rit naar Jimbaran Beach, waar voor u een mooi en romantisch diner geserveerd wordt, bestaande uit een selectie van gegrilde visgerechten.

Tenslotte, wordt u naar uw strandhotel in het zuiden van Bali gebracht om nog enkele heerlijke dagen te rusten aan het strand. 

Al zin om uw koffers te pakken?

Onze ervaren specialisten maken een reis als deze graag voor u op maat, afhankelijk van uw wensen en interesses.